Privoščila sem si barvanje obrvi, da so v stilu z lasmi

Moja naravna barva las, je pusta rjava, temnejšega odtenka, zato sem se pred enim letom končno odločila, da si jih bom pobarvala. Moja frizerka mi je predlagala rdečkasto oranžni odtenek s katerim sem še vedno zelo zadovoljna. Toda, začelo me je motiti, ker so obrvi ostale iste barve, kot so bili prej lasje in so zelo izstopale. Nečakinja, ki obiskuje kozmetično šolo in je vedno na tekočem z novostmi, mi je predlagala barvanje obrvi, rekla je, da to dandanes ženske zelo pogosto počnejo.

Dogovorili sva se, da pride k meni na obisk. S sabo je prinesla vse potrebno za barvanje obrvi:

  • barvo (izbrala jo je ona, saj ji popolnoma zaupam)
  • posodico za mešanje barve
  • čopič
  • sredstvo za odstranjevanje barve na koži.

Najprej sva seveda spili kavo in pojedli sveži rogljiček. Zraven sva si povedali vse novosti, odkar sva se zadnjič videli. Nečakinja mi je kot hčerka, ki jo sama nimam in vedno sem jo vesela. Priznala sem ji, da sem še vedno malo skeptična glede odločitve za barvanje obrvi, saj sem malo preveč tradicionalna in se težko odločim za novosti.

Privoščila sem si barvanje obrvi, da so v stilu z lasmi

Pomirila me je, da je barvanje obrvi tako majhen poseg v telo, da ni popolnoma nič škodljiv in da bom zagotovo navdušena nad rezultatom. Pripravili sva se in ona je začela s postopkom. Delala je tako nežno, da mi je bila prava sprostitev. Po desetih minutah delovanja, mi je barvo na koži nežno odstranila, nato mi je še uredila obrvi. Ko sem se pogledala v ogledalo, sem bila presenečena, kakšno spremembo naredi barvanje obrvi, tako majhno dejanje, pa tak učinek.

Odločila sem se, da bom odslej redno skrbela za barvanje obrvi, malo zaradi samega izgleda, ki je fantastičen, malo pa tudi zaradi tega, ker se bova z nečakinjo tako videli še pogosteje. Absolutno pa bom to priporočila tudi svojim prijateljicam.